beats by dre cheap

SAMO RUZAN SAN

'' Stajali su  na autobuskoj stanici ,suze su joj se slijevale niz lice.Mogla je to sasvim malo prikriti jer je kisilo kao nikad do tada.I nebo je plakalo nad njihovom sudbinom.

On njeno sve na svijetu ,ona sve njegovo.Zavoljeli su se cim su se upoznali.

Nije mogla da vjeruje da je svemu kraj....zar poslije svega tako mora biti ?!

Tri godine ....tri godine su laz,prevara...

Gledao ju je ,a ona spustila pogled prema ,vremenom i ratom ,unistenom plocniku.I ona je tog trena tako izgledala , staro ,unisteno , jadno .Molio je da ga zagrli , nije mogla grliti onoga koji odlazi .Stajala je sa rukama spustenim niz umorno tijelo ,dok je on ludjacki grlio i ljubio .

Nije joj bilo jasno zbog cega je svemu kraj .Zasto se tako ponasao?Sve je bacio pod noge i zgazio kao dugogodisnji pusac koji gazi svoju zadnju cigaretu.

Voljela ga je onako...kako samo budale znaju voljeti....

Kako da objasni samoj sebi da ga nema vise u njenom zivotu , da sve sto su planirali pada u vodu ....nikada se nece moci zamisliti pored nekog drugog .Nikada nece moci nekoga pogledati u oci ,ujutro , kad se probude poslije jedne besane,lude,pijane noci. I reci volim te sunce moje najvise na svijetu.ne....to je mogla samo s njim dijeliti....

Kakva je ovo sudbina,kakva je ovo patnja i tuga koju osjeca.Kako da sebi objasni...?Kao da su se sve lose stvari ovoga svijeta ''popele'' na njena nejaka i krhka ledja...koja su toliko toga izdrzala...ne ...ovo nece moci izdrzati....otisao je placuci.............''.zvrn,zvrn.... Danijela je zvala ,morala sam na fakultet......joooooooooooooj....SVE JE BIO SAMO RUZAN SAN.........

Bila sam toliko znojna i uplakana kao da sam ronila po Neretvi cijelu noc...Mozete li zamisliti koliko ga volim ,koliko volim to predivno i predobro stvorenje , moj andjeo...!!!!

Morala sam ovo podijeliti sa vama , zato sto znam da svi Vi volite nekoga i neko voli Vas....Ljubim

marella
http://marella.blogger.ba
01/03/2008 11:36